Aloita ratsastus

borja_rida

Riippumatta siitä oletko lapsi tai aikuinen, on hyvä aloittaa ratsastus ratsastuskoulussa. Sieltä saat varman ja turvallisen peruskoulutuksen ratsastukseen sekä ratsastuksen ja hevosen hoidon teoriaan. Kun olet saanut hyvät perustaidot, voit esimerkiksi ryhtyä vuokraamaan hevosta tai ottaa hevonen tai poni ylläpitoon. Sen jälkeen voit myös harkita oman hevosen hankintaa.

Alkeisryhmiä löytyy sekä aikuisille, että lapsille. Jos sinulla on jokin liikuntavamma, löytyy myös monia ratsastuskouluja, joilla on resursseja myös erilaisten erityisryhmien opetukseen. Ota rohkeasti yhteyttä ratsastuskouluihin.

Lue lisää ratsastuksen perusvarusteista täältä.

Löytääksesi lähelläsi olevan ratsastuskoulun, voit menna Suomen Ratsastajainliiton sivuille www.ratsastus.fi, josta löydät myös paljon hyödyllistä tietoa. Muista tarkistaa vakuutusturvasi ennen ratsastusharrastuksen aloittamista. Ratsastit sitten ratsastuskoulussa tai yksityisesti, voi hevosten kanssa aina sattua onnettomuuksia. Siksi on hyvä varmistaa että vakuutuksesi kattaa myös ratsastuksessa sattuneet tapaturmat.

Spara

Yksikään tuote ei vastaa valittuja suodattimia.