• 60 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €

Suosikkini

Lataa lisää tuotteita

Tietoa Hööksistä

Hööks Hevosurheilu on alallaan Skandinavian johtava yritys, jolla on laaja valikoima tuotteita hevoselle, ratsastajalle ja koiralle. Meillä on laaja myymäläverkosto Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Lisäksi myymme tuotteita nettikaupassa ja postimyynnissä.

Liikevaihtomme on noin 500 miljoonaa SEK Ruotsin kruunua (noin 48 miljoonaa euroa) ja yrityksessä työskentelee noin 400 henkeä, jotka kaikki ovat sitoutuneita täyttämään asiakkaiden vaatimukset. Olemme saaneet tiedosta, tuotekehittelystä ja palvelualttiudesta koostuvan arvokkaan perinnön, jonka juuret ulottuvat melkein 90 vuotta taaksepäin ajassa. Olemme asiakkaittemme käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä - näin pyrimme täyttämään meille asetetut vaatimukset. Toimintamme peruskivet ovat palvelualttius, laatutietoisuus, hinnan ja laadun oikea suhde, sitoutuneisuus sekä asiakkaiden kaikinpuolinen huomioon ottaminen.

Hööksin tarina sai alkunsa jo vuonna 1931 pienestä satulapajasta Eksjössä. Siitä lähtien yritys on kehittynyt ja vuonna 1976 aloitti Hööks Hästsport AB. Historiamme aikajanalla

SSML:n jäsen

Hööks Hevosurheilu kuuluu Suomen Suoramarkkinointiliittoon (SSML), joka on asettanut hyvin tiukat vaatimukset jäsenilleen. SSML-merkki takaa turvallisuuden, kun ostat postimyynnistä.

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.