• 60 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €

Suosikkini

Lataa lisää tuotteita

Myyntitiedote

Taustatietoa

Hööks Hevosurheilu Oy on alallaan Skandinavian johtava yritys, joka myy kaikkea hevoselle ja ratsastajalle sekä lisäksi koiratuotteita. Myynti tapahtuu verkkokaupan kautta sekä omissa myymälöissä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Voit luoda käyttäjätilin verkkosivustollemme ja tehdä ostoksia sivustollamme, jos olet täyttänyt 16 vuotta.

Hinnat

Kaikki hinnat on esitetty euroina ja ne sisältävät arvonlisäveron, tällä hetkellä 24 %, kirjat 10 %. Alle 69 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 4,90 euroa. Lisätietoja jäljempänä.

Emme postita alle 20 euron tilauksia.

Maksaminen

Käytämme Klarna Checkout -maksupalvelua. Klarnan käyttöehdot esitetään jäljempänä. Kun myynti tehdään (maksetaan) etänä, kyseessä on etämyynti. Kun tuote maksetaan myymälässä, kyseessä ei ole etämyynti. Ostotapahtuman yhteydessä tehdään luottokelpoisuuden arviointi, mikä tarkoittaa joissakin tapauksissa, että luottotiedoista otetaan rekisteriote. Silloin asiakkaalle lähetetään kopio rekisteriotteesta postitse.

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia verkossa. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Klarna Checkout -palvelun etuna on, että erotamme ostamisen ja maksamisen. Vahvistat ensin ostoksesi ja valitset sen jälkeen, miten haluat maksaa. Valittavissa olevat maksutavat vaihtelevat ja ovat riippuvaisia myös tekemästämme luottoluokituksesta. Tavallisimmat maksuvaihtoehdot ovat Klarna-lasku, Klarna-erämaksu, korttimaksu, tilisiirto tai muu suoramaksu – kaikki yhtä turvallisia.

Ilmoittamalla tai pyytämällä tietoja Klarna Checkout -palvelussa hyväksyt Klarnan käyttöehdot ja henkilötietojesi käsittelyn Klarnan käyttöehtojen mukaisesti. Voit lukea käyttöehdot tästä.

Lahjakortti

Hööksin myöntämien lahjakorttien voimassaoloaika on kaksi vuotta, ja ne käyvät maksuvälineenä sekä Suomen Hööks myymälöissä, että verkkokaupassa. Voit käyttää useampia lahjakortteja saman ostoksen tekoon.

Voit käyttää lahjakorttia myös osamaksuna, mikäli lahjakortin arvo ei kata ostoksesi koko arvoa. Lahjakortin tarkistuksen jälkeen valitset täydentävän maksutavan, jolla maksat jäljellä olevan summan. Mikäli lahjakortin arvo ylittää ostosumman, lahjakortin numerolle tallentuu jäljelle jäävä summa, joka on käytettävissä myöhemmän ostoksen yhteydessä. Emme toimita uutta lahjakorttia, joten sinun kannattaa kirjata käytetty summa korttiin.

Toimitus ja toimituskulut

Toimitamme tilaukset postiin tai valitsemaasi Hööks-myymälään. Mikäli noudat tilauksen myymälästä, ei toimituskuluja peritä. Muussa tapauksessa hintoihin lisätään toimituskulut 4,90 euroa alle 69 euron tilauksiin. Yli 69 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.

Huomioithan, että tilausta tehdessäsi sinun tulee antaa sama nimi kuin henkilöllisyystodistuksessasi, muutoin pakettia noudettaessa saattaa ilmetä ongelmia.

Paketin nouto Hööks-myymälästä

Jos asut jonkin Hööks myymälän lähellä, voit noutaa pakettisi sieltä. Silloin et maksa mitään lisäkuluja.

Myymälästä noudettaessa toimitusaika saattaa olla hieman pidempi (katso kohta Toimitusaika). Kun paketti on saapunut myymälään, sinuun otetaan yhteyttä tekstiviestillä, soittamalla tai sähköpostiviestillä. Sinun on todistettava henkilöllisyytesi noutaessasi pakettia. Muista tarkistaa tietosi, niin että puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ovat ajan tasalla.

Toimitus postiin

Käytämme pakettien toimittamiseen postia. Jos valitset toimitustavaksi postin, voit noutaa pakettisi lähimmästä noutopisteestä. Alle 69 euron arvoisen tilauksen hintaan lisätään toimituskulut 4,90 euroa.

Jos olet antanut matkapuhelinnumerosi, saat ilmoituksen paketin saapumisesta tekstiviestillä. Muussa tapauksessa saat ilmoituksen sähköpostiviestinä. Jos meillä ei ole puhelinnumeroasi eikä sähköpostiosoitettasi, saat saapumisilmoituksen postitse.

Toimitusaika

Jos tuotetta on varastossa, lähetämme paketin keskusvarastoltamme 1–2 arkipäivän kuluessa. Valitessasi noudon myymälästä toimitusaika on 4-9 arkipäivää. Toimitukseen lisätään kuljetusaika. Jos arvioitu toimituspäivä viivästyy enemmän kuin kuusi päivää, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme myöhästymisen syyn sekä arvion uudesta toimituspäivämäärästä. Huomaathan, että sinulla on mahdollisuus perua ostos ilman kustannuksia, mikäli toimitusaika on pitkittynyt.

Jälkitoimitukset

Jos tuote on tilapäisesti loppu varastoltamme ja tilauksesi toimitetaan sen vuoksi erissä, toimitamme jäljelle jääneen tuotteen myöhemmin ilman lisäkustannuksia. Jos et halua odottaa, voit perua tilauksen. Tilauksen mahdolliset toimituskulut veloitetaan vain kerran pakettien määrästä riippumatta.

Kuljetusvakuutus

Sinulle toimitettavat tuotteet on vakuutettu. Jos huomaat tuotteen vahingoittuneen, sinun tulee ilmoittaa siitä Hööksille kohtuullisessa ajassa. Suosittelemme, että käytät käsittelyn helpottamiseksi lähetyslistan kääntöpuolella olevaa vahinkoilmoitusta. Vastaamme meiltä lähtevien lähetysten kuljetusriskistä. Palautusten kuljetusriskistä vastaat sinä.

Tilausvahvistus

Kun teet ostoksen hooks.fi-verkkokaupassa, saat ensin alustavan tilausvahvistuksen. Lopullisen tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun tilauksesi on käsitelty ja siirretty tilauskäsittelyymme.

Jos olet luonut Omat Sivut -tilin, voit milloin tahansa nähdä nykyiset ja aikaisemmat tilauksesi. Voit myös seurata pakettisi kulkua postin seurantanumerolla.

Avokauppa ja vaihto-oikeus

Sinulla on 60 päivän vaihto-/palautusoikeus kun teet ostoksia hooks.fi-verkkokaupassamme tai myymälöissämme. ALE-tuotteilla on 14 päivän vaihto-/palautusoikeus. Voit vaihtaa hooks.fi-verkkokaupasta ostamasi tuotteen jossakin myymälöistämme ja päinvastoin. Vaihto-/palautusoikeuteen oikeuttava aika lasketaan ajankohdasta, jolloin olet vastaanottanut tuotteen.

Palauta tuote 14 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitit meille kaupan peruuttamisesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen postitse, käytä esipainettua palautuslomaketta.Huomioithan, että palautuettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, ja niiden tulee olla palautettaessa puhtaita ja kuivia. Mikäli palautettu tuote on käytetty, tulemme tekemään arvion tuotteen arvosta. Asiakas saa tällöin rahapalautuksena tuotteen arvon vähennettynä lainmukaisella arvonalennuksella. Käytä postin kautta tehtävissä palautuksissa sopimusnumeroamme 611083, niin palautus on sinulle maksuton. Jos teet uuden tilauksen palautuksen yhteydessä, emme peri toimituskuluja. Jos palautat tuotteen myymälään, ota mukaan kuitti tai lähetyslista.

Maksu palautetaan avokaupan/vaihdon yhteydessä samalla maksutavalla, jolla tilaus on maksettu.

HUOM! Lahjakorteilla tai kirjailuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Lunastamattomista brodeeratuista tuotteista veloitetaan tuotteiden arvo + 20 euroa.

Palautusosoite:
Hööks Hevosurheilu Oy
Hagelstamintie 31
01520 Vantaa

Vaihdot ja palautukset:
Sähköposti: asiakaspalvelu@hooks.fi
Puhelin 09-231 340 40

Peruuttamisoikeus

Kuluttajalla on 14 päivän peruuttamisoikeus, eli voit peruuttaa kaupan 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta (peruuttamisaika).

Jos haluat peruuttaa kaupan, sinun on ilmoitettava siitä meille. Ilmoita selkeästi, että haluat peruuttaa kaupan sekä mitä ostosta peruuttaminen koskee.

Huomaathan, että tavaroiden noutamatta jättäminen tai tilauksen vastaanottamatta jättäminen ei ole hyväksyttävä tapa käyttää peruuttamisoikeuttaan.

Jos tuote palautetaan käytettynä, teemme tuotteeseen arvonalennuksen. Asiakas saa tällöin rahapalautuksena tuotteen arvon vähennettynä lain mukaisella arvonalennuksella. Arvonalennus voi olla jopa 100 %, jos tuote ei ole myyntikunnossa.

Reklamaatiot

Mikäli haluat reklamoida tuotteesta, ota ensisijaisesti yhteyttä siihen myymälään, josta olet tuotteen ostanut. Mikäli olet ostanut tuotteen verkkokaupasta tai asiakaspalvelun kautta, ota yhteyttä asiakaspalveluun p. 09-231 340 40. Huomioithan, että kuitti tai tosite ostotapahtumasta helpottaa reklamaation käsittelyä.
Sinulla on oikeus tehdä reklamaatio vahingoittuneesta tai virheellisestä tuotteesta 3 vuoden sisällä edellyttäen, että tuote oli virheellinen toimituksen tapahtuessa. Kehotamme sinua tekemään reklamaation heti virheen huomattuasi. 2 kuukautta katsotaan kohtuulliseksi ajaksi ilmoittaa reklamaatiosta. HUOM! Loimien ja muiden tuotteiden tulee olla puhtaita ja kuivia, jotta reklamaatio voidaan käsitellä.

Mikäli hyväksymme reklamaation, pidätämme itsellämme oikeuden ensisijaisesti korjata tuotteen. Mikäli tuotetta ei voida korjata, lähetämme uuden tilalle. Loppuunmyydyn tuotteen osalta palautamme ostohinnan ja mahdolliset reklamaatiosta aiheutuneet toimituskulut 14 päivän kuluessa. Maksu palautetaan reklamaation yhteydessä samalla maksutavalla, jolla tilaus on maksettu. Sinulla on oikeus saada korvaus reklamaatioon liittyvistä kohtuullisista lisäkuluista, kuten matka- ja toimituskuluista.

Kuluttajalla on aina oikeus kääntyä suoraa Hööks Hevosurheilu Oy:n puoleen asioissa, jotka koskevat reklamaatioita, peruuttamisoikeutta tai muita ostoon tai tilaukseen liittyviä kysymyksiä.

Lisätietoja kuluttajan oikeuksista on sivustossa kkv.fi/kuluttajaneuvonta/.

Yrityksen ja kuluttajan välisissä erimielisyyksissä kuluttajalla on oikeus saada apua kuluttajaneuvonnasta. Mikäli kuluttajaneuvonnassa ei saada kuluttajan ja yrityksen erimielisyyttä sovittua, voidaan asia viedä kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Lisätietoja: kuluttajariita.fi. Kuluttajaneuvonnan ja kuluttajariitalautakunnan yhteystiedot: Kuluttajariitalautakunta, Hämeentie 3, PL 306, 00531 HELSINKI.

Hööks Hevosurheilu Oy toimii riita-asioissa yhteistyössä kuluttajariitalautakunnan kanssa ja noudattaa sen suosituksia.

Rajat ylittävän kaupan riita-asioita varten on käytettävissä EU-komission verkkopalvelu, ec.europa.eu/odr. Lisätietoja on myös sivustossa Euroopan kuluttajakeskus Suomessa, www.ecc.fi.

Palautusosoite:
Hööks Hevosurheilu Oy
Hagelstamintie 31
01520 Vantaa

Reklamaatiot:
Sähköposti: asiakaspalvelu@hooks.fi
Puhelin 09-231 340 40
Y-tunnus 1859735-1

Tietosuoja

Tietosuojakäytännössämme kuvataan tarkemmin, miten tallennamme ja analysoimme henkilötietojasi. Rekisteröimme henkilötietosi, jotta voisimme toimittaa sinulle tilaamasi tuotteet sekä täyttää asiakaskerhon jäsenehtojen meille asettamat velvoitteet sekä takuuvelvoitteet ja lainsäädännön vaatimukset. Hööks Hevosurheilu Oy on henkilötietojesi käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä.

Henkilötietoja ei lähetetä edelleen eikä myydä missään muodossa kolmannelle osapuolelle.

Hööks Hevosurheilu Oy:n rekisteröitynä asiakkaana sinulla on tietyt henkilötietojasi koskevat oikeudet. Lisätietoja oikeuksistasi ja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, saat tietosuojakäytännöstämme.

Jos sinulla on henkilötietojen käsittelyä koskevia kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Sähköposti: asiakaspalvelu@hooks.fi.

Tarjoukset ja viestintä

Haluamme kertoa asiakkaillemme uusimmista tarjouksistamme ja tuotteistamme. Yleisimmin käyttämämme viestintätavat ovat sähköposti, tekstiviesti, lehti ja verkkosivusto hooks.fi, mutta saatamme käyttää digitaalista mainontaa omien sivujemme lisäksi ulkopuolisilla verkkosivustoilla (esim. Facebook-sivusto).

Muistathan, että voit milloin tahansa ilmoittaa meille Omat sivut -tilisi kautta tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen fi.order@hooks.se, jos haluat tehdä muutoksia markkinointikanaviin, joiden kautta olemme sinuun yhteydessä. Sinulla on myös oikeus kieltää kaikki suoramainonta, mikäli et halua vastaanottaa uutiskirjeitämme tai tarjouksiamme. Lue lisää oikeuksistasi tietosuojakäytännöstämme.

Evästeet

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka tallentamiseen tietokoneellesi verkkosivusto pyytää lupaa. Evästeen tarkoituksena on tehdä sivuston käytöstä mahdollisimman sujuvaa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja, vaan tekstitiedosto koostuu kirjaimista ja numeroista.

Kullakin evästeellä on yksilöivä numero, mutta keräämissämme evästeissä ei näy henkilötietojasi, kuten nimeäsi tai tietokoneesi IP-osoitetta. Kyseessä on niin kutsuttu pseudonymisoitu tieto, jota emme käytä tavalla, jossa yhdistäisimme henkilötietosi evästetietoihin.

Evästeet ovat tyypiltään erilaisia.

  • Istuntokohtaiset evästeet tallentuvat väliaikaisesti tietokoneellesi, kun käyt verkkosivustollamme. Eväste poistetaan, kun suljet selaimen.
  • Pysyvät evästeet säilyvät tietokoneellasi siihen asti, kunnes poistat ne.
  • Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat evästeitä, jotka Hööksin verkkosivusto asettaa tietokoneellesi, kun vierailet sivustollamme.
  • Kolmannen osapuolen evästeet ovat evästeitä, jotka toinen yritys tallentaa tietokoneellesi (kolmannen osapuolen evästeiden ansiosta näet esimerkiksi mainoksia tuotteista, joita olet aikaisemmin napsauttanut tai joista olet tehnyt hakuja).


Evästeitä saatetaan käyttää hooks.fi-sivustolla myös tekemiesi hakujen analysointiin sekä sen selvittämiseen, millä verkkosivuston sivuilla olet käynyt. Yhdessä ne muodostavat kävijästä yleisen haku- ja toimintamallin. Analyyseja voidaan käyttää markkinointimme perustana kävijän vieraillessa verkkosivustollamme ja muilla sivustoilla. Käytämme tallennettuja evästeitä esimerkiksi voidaksemme tarjota sinulle mahdollisimman henkilökohtaisen ostokokemuksen ja sinulle kohdennettua ja merkityksellistä tietoa. Tähän tarkoitukseen käytämme kolmannen osapuolen kaupallista toimijaa, jotta viestintämme sisältö olisi kohdennettua ja sinulle kiinnostavampaa ja merkityksellisempää.

Evästeitä käytetään myös parantamaan sivustollamme käyvien käyttäjäkokemusta. Lisätietoa evästeistä saat esimerkiksi Viestintäviraston sivustolta osoitteesta viestintavirasto.fi.

Voit milloin tahansa muuttaa evästeiden käyttöä ja rajoituksia koskevia selaimesi tai laitteesi asetuksia. Siirry selaimen tai laitteen asetuksiin, josta saat lisätietoa evästeitä koskevien asetusten muuttamisesta. Asetuksilla voit estää kaikki evästeet tai voit hyväksyä vain ensimmäisen osapuolen evästeiden käytön. Voit myös valita asetuksen, joka poistaa kaikki evästeet, kun suljet selaimen. Huomaathan, että asetusten muuttaminen saattaa rajoittaa verkkokauppamme tai muiden palveluidemme toimivuutta.

Force majeure

Hööksin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevat tekijöitä, joita ovat sota, luonnonkatastrofi, työmarkkinoiden työtaistelutoimenpiteet, viranomaisten päätöksestä, alihankkijoilta saamatta jääneet toimitukset, hintojen kallistuminen tai muut vastaavankaltaiset tapahtumat, pidetään ylivoimaisena esteenä (force majeure -tilanne). Force majeure -tilanne vapauttaa Hööksin osapuolten välillä tehdyn sopimuksen velvoitteista.

Sopimus

Henkilötietojesi tallentamisen laillisena perusteena on sopimus, jonka solmit Hööksin kanssa esimerkiksi tehdessäsi ostoksia verkkosivustollamme. Voit milloin tahansa sanoa irti sopimuksen ottamalla yhteyttä Hööksiin. Jos sopimuksia on useita, sovelletaan sitä sopimusta, jonka voimassaoloaika on pisin.

Kaikki asiakkaan ja Hööks Hevosurheilu Oy:n väliset sopimukset ovat suomenkielisiä.

WSD:n jäsen

Lisäksi Hööks on maailmanlaajuisen Worldwide Saddlery Distributors (WSD) -ostoryhmittymän ainoa ruotsalainen jäsenyritys. WSD:n pyrkimyksenä on pitää hinnat alhaisina ja laatu korkeatasoisena.

Emme vastaa paikallisista tuotevaihteluista, painovirheistä tai loppuunmyynnistä.

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.