• 60 päivän avokauppa
 • Turvallista kauppaa
 • Pienin toimitettava tilaus on 20 €

Suosikkini

Lataa lisää tuotteita

Resurs 8Jäsenehdot

 

YLEISTÄ HÖÖKS & FRIENDS -ASIAKASKERHOSTA

Hööks & Friends on Hööks Hevosurheilu Oy:n (1859735-1) (jäljempänä Hööks) maksuton uskollisuusohjelma. Jäsenyys on voimassa kaikissa Suomen Hööks-myymälöissä sekä hooks.fi-verkkokaupassa. Hööks vastaa eduista, pisteiden laskennasta ja bonusten maksamisesta Hööks & Friends -jäsenehtojen mukaisesti.

Kuka voi liittyä Hööks & Friends -jäseneksi?

Hööks & Friends -jäsenyys edellyttää 16-vuoden ikää ja suomalaista henkilötunnusta. Koska viestintä on digitaalista, sinun tulee ilmoittaa meille myös sähköpostiosoitteesi.

Valitettavasti jäsenyys ei ole mahdollista, jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta tai turvakielto rajoittaa tietojesi käsittelyä. Jäseneksi voivat liittyä vain yksityishenkilöt. Jäsenyys on henkilökohtainen, ja sitä voi hyödyntää vain jäsen. Useita jäsenyyksiä ei voi yhdistää samaan tiliin. Hyväksyt nämä ehdot rekisteröitymällä Hööks & Friends -jäseneksi.

EHDOT JA EDUT

 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit liittyä asiakasklubimme jäseneksi. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää. 
   
 • Jäsenenä keräät pisteitä ja tarroja jäsenyytesi tason nostamiseksi. Tarroja saa avattua suorittamalla erilaisia toimintoja verkkosivustollamme, esim. tekemällä ostoksia, kirjoittamalla arvosteluja, viestejä, antamalla ja vastaanottamalla tykkäyksiä jne. 

 • Jäsenenä sinulle annetaan oma avatar, joka on valittu satunnaisesti. Voit tietenkin muokata ja muuttaa avatarisi juuri haluamasi näköiseksi. 
   
 • Jäsenet, jotka vierailevat parhaillaan sivustolla, näkyvät avatareineen suoraan etusivulla. 
   
 • Muut kävijät voivat vierailla jäsenprofiilissasi joko etusivun aktiviteettisyötteen kautta tai paikoissa, joihin olet kirjoittanut viestin/arvostelun. Vierailijanäkymässä näkyvät etunimesi, avatarisi, kaikki tuottamasi sisältö/arvostelut/kommentit/postaukset, valitsemasi ominaisuudet/kiinnostuksen kohteet, tilastot kertyneistä saavutuksistasi, tykkäyksistäsi ja kaikista lukitsemattomista saavutuksistasi. 
   
 • Jäsenenä voit valita yksityisen profiilin muuttamalla profiilisi yksityiseksi profiilikorttisi välilehdellä ”Tietoja minusta”. Kun profiilisi on yksityinen, se tarkoittaa, että muut kävijät eivät näe tietojasi. Arvostelusi ja kommenttisi ovat aina julkisia. 

Kortiton jäsenyys

Hööks & Friends -jäsenyys on täysin digitaalinen. Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme tarjota kortittoman jäsenyyden. Tarjouksia ja muita etuja hyödyntäessäsi sinun on todistettava henkilöllisyytesi: Kun teet ostoksia Hööks-myymälöissä, todistat henkilöllisyytesi esittämällä voimassa olevan henkilötodistuksen. Kun teet ostoksia hooks.fi-verkkokaupassa, tunnistaudut kirjautumalla Omat sivut -tilillesi. Jos teet ostoksia kirjautumatta, ostoksia ei valitettavasti voi rekisteröidä tilillesi jälkeenpäin. Kun haluat käyttää bonussetelin hooks.fi-verkkokaupassa, sinun täytyy kirjautua tilillesi.

Jäsenenä vastaat siitä, ettei kukaan muu käytä kirjautumistietojasi. Jos epäilet, että tunnistautumistietojasi on käytetty luvattomasti, ilmoita siitä välittömästi osoitteeseen fi.info@hooks.se.

Noudatamme myymälöissä tiettyä käytäntöä pyytäessämme sinua esittämään voimassa olevan henkilöllisyystodistuksesi, mutta ole silti tarkkana kassalla tunnistautuessasi.

Kuittien tallentaminen

Tallennamme kuitit puolestasi. Näin voimme auttaa sinua reklamaation tai vakuutusasioiden käsittelyssä silloin, kun sinulla ei ole kuittia tallella. Voit tarkastella ostohistoriaasi kirjautumalla osoitteeseen hooks.fi/my-pages. Lisätietoja tietojen säilyttämisestä saat tietosuojakäytännöstämme.

Jäsenyystasot 

Hööks & Friends -jäsenyystasoja on neljä: Bronze, Silver, Gold ja Grand Prix. Saamasi edut ja tarjoukset vaihtelevat jäsenyystasosi mukaan.

Jäsenyystaso perustuu 12 edeltävän kuukauden ostosummaan, ja taso muuttuu summan mukaan.

Ostosumma

Ostosummaan lasketaan mukaan myymälöissä tehdyt ostokset ja hooks.fi-verkkokaupan laskutussummat, joihin ei ole tehty tuotepalautuksia. Lahjakorttien ostoja ei lasketa mukaan ostosummaan. Bonusseteleillä tehdyt maksut eivät kerrytä ostosummaa.

Jäsenyystason määrittävä ostosumma koostuu 12 edeltävän kuukauden ostoista.

Bonuksen määrittävä ostosumma kertyy kalenterivuoden aikana, ja se nollautuu vuodenvaihteessa.

Bonustaso 

Hööks & Friends -bonustasoja on neljä: 0 %, 2 %, 4 % ja 6 %. Bonustaso perustuu kuluvan kalenterivuoden aikana kertyneeseen ostosummaan. Bonuspisteiden kertyminen määräytyy bonustason mukaan. Katso seuraava taulukko.

Bonustaso nollautuu samaan aikaan vuodenvaihteessa, kun bonusta kerryttävä ostosumma nollautuu. Nollautuminen ei vaikuta jäsenyystasoon.

Bonuspisteet ja bonuksen laskeminen

Bonuspisteiden kerääminen edellyttää Hööks & Friends -jäsenyyttä siinä maassa, jossa ostokset tehdään.

Bonuspisteet perustuvat ostohetkellä voimassa olevaan bonustasoon. Katso seuraava taulukko.

Myymälöissä tehtyjen ostosten bonus kirjautuu ostopäivää seuraavana päivänä. Osoitteessa hooks.fi tehtyjen ostosten bonuspisteet kirjautuvat päivän viiveellä siitä, kun tilaus on lähetetty varastosta.

Pisteitä ei kerry lahjakorttien ostamisesta (ne eivät ole tuotteita vaan maksuvälineitä), eikä summasta, jonka maksat bonussetelillä.

Piste on aina samanarvoinen: esimerkiksi 2 000 pistettä = 4 euroa, 6 000 pistettä = 12 euroa ja 10 000 pistettä = 20 euroa. Bonuspisteiden kertyminen määräytyy bonustason mukaan. Katso seuraava taulukko.

Samalla kun saat bonuksen maksuna bonussetelin, bonuspisteistäsi vähennetään vastaava pistemäärä. Jos palautat jonkin tuotteen, vastaava pistemäärä vähennetään kertyneistä bonuspisteistäsi.

Jäsenyystaso, kuluvan kalenterivuoden ostosumma, pisteiden laskeminen ja bonustaso

Jäsenyystaso perustuu 12 edeltävän kuukauden ostosummaan, ja taso muuttuu summan mukaan.
Bonustaso perustuu kuluvan kalenterivuoden aikana kertyneeseen ostosummaan.

Jäsenyystaso →

Bronze 

Silver 

Gold 

Grand Prix 

Kuluvan
kalenterivuoden
ostosumma
Pisteiden laskeminen Bonustaso Pisteiden laskeminen Bonustaso Pisteiden laskeminen Bonustaso Pisteiden laskeminen Bonustaso
0 – 199 euroa 0,1 euroa = 1 p 0% 0,1 euroa = 1 p 0% 0,1 euroa = 1 p 0% 0,1 euroa = 1 p 0%
200 – 599 euroa     0,1 euroa = 1 p 2% 0,1 euroa = 1 p  2% 0,1 euroa = 1 p 2%
600 – 999 euroa         0,1 euroa = 2 p 4% 0,1 euroa = 2 p 4%
1000 euroa +              0,1 euroa = 3 p 6%
Jäsenyystaso→

Bronze 

Kuluvan
kalenterivuoden
ostosumma
Pisteiden laskeminen Bonustaso
0 – 199 euroa 0,1 euroa = 1 p 0%
200 – 599 euroa    
600 – 999 euroa    
1000 euroa +     
Jäsenyystaso→

Silver

Kuluvan
kalenterivuoden
ostosumma
Pisteiden laskeminen Bonustaso
0 – 199 euroa 0,1 euroa = 1 p 0%
200 – 599 euroa 0,1 euroa = 1 p 2%
600 – 999 euroa    
1000 euroa +     
Jäsenyystaso→

Gold 

Kuluvan
kalenterivuoden
ostosumma
Pisteiden laskeminen Bonustaso
0 – 199 euroa 0,1 euroa = 1 p 0%
200 – 599 euroa 0,1 euroa = 1 p  2%
600 – 999 euroa 0,1 euroa = 2 p 4%
1000 euroa +     
Jäsenyystaso→

Grand Prix 

Kuluvan
kalenterivuoden
ostosumma
Pisteiden laskeminen Bonustaso
0 – 199 euroa 0,1 euroa = 1 p 0%
200 – 599 euroa 0,1 euroa = 1 p 2%
600 – 999 euroa 0,1 euroa = 2 p 4%
1000 euroa +  0,1 euroa = 3 p 6%

Bonussetelit ja bonuksen maksaminen

Bonus maksetaan bonusseteleinä kerran kuussa sekä silloin, kun bonuspisteet ylittävät 2 000 pistettä. Bonussetelit pyöristetään täyteen kymmeneen senttiin. Näet bonussetelisi myös hooks.fi/my-pages-sivulla.

Bonusseteleitä voi käyttää alennuksena ostoksista kaikissa Hööks-myymälöissä ja osoitteessa hooks.fi (siinä maassa, missä bonuspisteet on kerätty). Yhden ostotapahtuman maksamisessa voi käyttää useampia bonusseteleitä. Kun haluat käyttää bonusseteliä myymälässä, sinun on todistettava henkilöllisyytesi kassalla. Kun haluat käyttää bonusseteliä hooks.fi-verkkokaupassa, sinun täytyy kirjautua tilillesi.

Bonusseteliä ei vaihdeta rahaksi, ja se on käytettävä yhdellä kertaa. Bonusseteli on voimassa 3 kuukautta. Maksamattomat bonuspisteet mitätöityvät 36 kuukauden jälkeen.

Sopimuskausi ja jäsenyyden päättyminen

Hööks & Friends -jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi.

Voit päättää jäsenyytesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Puhelin: 09-231 340 40 (pvm/mpm). Sähköposti: fi.info@hooks.se. Huomaa, että kun päätät jäsenyytesi, et enää voi kirjautua tilillesi, kun teet ostoksia hooks.fi-verkkokaupassa. Mahdollisesti jäljellä olevat pisteet ja bonukset menetetään jäsenyyden päättyessä. Jos myöhemmin liityt uudelleen jäseneksi, sinulle luodaan uusi jäsentili ilman mahdollisen aiemman jäsenyyden aikana hankittuja pisteitä tai etuja.

Hööks pidättää oikeuden päättää jäsenyytesi ja poistaa jäsentilisi, jos et ole tehnyt ostoksia tai kirjautunut jäsensivuillesi 36 kuukauden aikana. Jäsenehtojen täyttämiseksi kerätyt ja käsitellyt henkilötiedot poistetaan. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.

Hööksillä on oikeus päättää Hööks & Friends -jäsenyytesi, jos on aihetta epäillä palvelujemme luvatonta käyttöä tai väärinkäyttöä, jäsenehtojen rikkomusta, petosta tai muuta vastaavaa toimintaa.

Jäsenehtojen muuttaminen

Hööks & Friends -jäsenehdot ovat voimassa toistaiseksi. Hööks pidättää oikeuden muuttaa jäsenehtoja. Jäsenen tulee tarkastaa ehdot säännöllisesti muutosten varalta. Ajantasaiset jäsenehdot ovat saatavilla osoitteessa hooks.fi/membership-agreement.

Vastuu

Hööks ei vastaa tappioista tai vahingoista, jotka johtuvat teknisistä vioista, toimintahäiriöistä tai muista Hööks & Friends -jäsenyyteen liittyvistä häiriöistä. Tämä ei sulje pois lakisääteisiä pakottavia vastuitamme.

 

HENKILÖTIETOJEN JA OSTOTIETOJEN KÄSITTELY

Henkilötiedot, joita käsittelemme, ovat nimi, henkilönumero, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, sukupuoli ja asiakasnumero. Asiakasnumerosi yhteyteen rekisteröidään myös tapahtuma- ja viestintähistoria. Käsittelemme henkilötietojasi ostosten yhteydessä tunnistautumista ja jäsenyyden hallintaa varten (esim. näiden ehtojen mukaisen bonuksen määrittämiseen) sekä markkinointiviestintää ja kohdennettujen tarjousten antamista varten. Tietojasi käytetään myös analysointiin ja tilastointiin.

Rekisterinpitäjä ja henkilötietojen käsittelijä

Hööks on näiden ehtojen mukaisten henkilötietojen rekisterinpitäjä. Henkilötietoja ei myydä eikä siirretä konsernin ulkopuolisiin yrityksiin, lukuun ottamatta Hööksin lukuun tehtävää käsittelyä esim. painatus-, jakelu- ja hallinnollisiin tarkoituksiin. Tällainen yhteistyö toteutetaan sopimuksen perusteella, millä varmistetaan henkilötietojen käsittely näiden ehtojen mukaisesti.

Oikeudellinen perusta

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme täyttää kanssasi solmimamme sopimuksen. Meillä on myös oikeutettu intressi lähettää sinulle suoramarkkinointiviestintää ja kohdistettuja tarjouksia. Analysointi- ja tilastointitarkoituksia varten tehdyn käsittelyn perustana on oikeutettu intressi kehittää toimintaamme. Käsittely on tarpeen myös, jotta Hööks voi täyttää lakisääteiset velvoitteensa lakien mukaisesti. Henkilötietojen käsittely näiden ehtojen mukaisesti on edellytys Hööks & Friends -jäsenyydelle.

Säilyttäminen

Henkilötietojasi säilytetään ja käsitellään niin kauan kuin olet asiakaskerhomme jäsen ja enintään 36 kuukautta sen jälkeen, kun olet päättänyt jäsenyytesi, ellei laki edellytä tietojen säilyttämistä.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada Hööksiltä tietoa sinua koskevien henkilötietojen käsittelystä. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen korjaamista ja/tai täydentämistä, ja tietyissä olosuhteissa tietojen poistamista (esimerkiksi jos tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty, ja/tai et enää ole Hööks & Friends -asiakaskerhon jäsen). Sinulla on myös oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on tietyin edellytyksin oikeus saada meille antamasi henkilötiedot yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle.

Suoramarkkinointi

Voit milloin tahansa ilmoittaa Hööksille suoramarkkinointikiellon ottamalla yhteyden asiakaspalveluun tai ilmoittamalla kiellosta hooks.fi/my-pages-sivulla. Lisätietoja siitä, miten Hööks käsittelee henkilötietoja, on tietosuojakäytännössämme.

 

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää Hööks & Friends -kerhosta tai jäsenyydestäsi tai haluat muuttaa osoitetietojasi, ota meihin yhteyttä. Puhelin: 09-231 340 40 (pvm/mpm). Sähköposti: fi.info@hooks.se

LIITY NYT JÄSENEKSI!

Voit liittyä jäseneksi joko Hööks-myymälässä tai osoitteessa hooks.fi/my-pages.

(Sovelletaan 11.8.2020 alkaen)

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.