• Nyt 90 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Kirjaudu Löydä myymälä
0
  • Nyt 90 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Ratsastaja
Ratsastaja
Hööks Academy
Hööks Academy

Suosikkini

Lataa lisää tuotteita

Nyt 90 päivän avokauppa

Art. nr 053024-00-00000

Hyaluron 365 Trikem

Art. nr: 053024-00-00000
€36.90
Lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa

Tuotetiedot

Parantaa nopeasti jäykkien nivelten liikkuvuutta. Sisältää hyaluronihappoa, glukosamiinia, MSM:ää ja chondroitinsulfaattia, jotka ovat nivelissä luonnostaan esiintyviä aineita. Sopii koirille, joilla on alkavaa niveljäykkyyttä, sekä ennaltaehkäisevästi työskenteleville sekä kovassa treenissä oleville koirille. Helppo annostella, maistuu hyvältä. 500 ml.

Hyvä tietää

Parantaa nivelten liikkuvuutta alkavassa niveljäykkyydessä Vuosien saatossa koirien nivelet jäykistyvät. Aiemmin pitkät ja reippaat lenkit muuttuvat köpöttelyksi emännän tai isännän perässä. Paino nousee, lihasmassa vähenee, eivätkä lihakset enää tue niveliä entiseen malliin. Nivelten kuluminen ja jäykistyminen etenee. Hyaluron 365 sisältää koiran nivelille ja lihaksille tärkeitä aineita, jotka helpottavat koiran liikkumista ja joita koiran elimistö tuottaa itse aiempaa vähemmän. Tärkein aineista on nivelnesteen sisältämä hyaluronihappo, joka voitelee niveliä ja vähentää niiden kulumista. MSM:ää, kondroitiinisulfaattia ja glukosamiinia tarvitaan mm. nivelruston, nivelsiteiden ja lihassolujen uusiutumiseen. Monet markkinoilla olevat nivelvalmisteet sisältävät vain korjaavia aineita, jolloin nivelten kuluminen jatkuu. Hyaluron 365 sisältää sekä korjaavia aineita että kompensoi nivelten kulumiseen johtavaa hyaluronihapon puutetta nivelnesteessä. Hyaluron 365:n vaikutus näkyy jo 1–2 viikon käytön jälkeen. Nivelten voitelu paranee ja koiran liikkuminen helpottuu. Tilannetta voisi verrata kitisevän saranan voiteluun. Hyaluron 365 imeytyy suolistossa ja kulkeutuu kehon kaikkiin niveliin. Anna koirallesi hyaluronilisää, kun koiran elimistö ei enää tuota sitä tarpeeksi.

Käyttö

Hyaluron 365:tä annetaan ennaltaehkäisevästi keski-ikäisille koirille, kun ensimmäiset merkit niveljäykkyydestä ilmenevät, eli kun koira ei enää hyppää autoon tai sohvalle ja aamuisin liikkeelle pääseminen kestää kauan. Oireiden taustalla voi olla vähentynyt nivelnesteen tuotanto. Kun koiran liikkuminen paranee Hyaluron 365:n ansiosta, nivelten kulumista voidaan vähentää ja niiden vaurioitumista ehkäistä. Hyaluron 365 helpottaa merkittävästi myös sellaisten koirien liikkumista, joilla nivelten kuluminen aiheuttaa jo ontumista. Kuntouttavien ainesosien ansiosta nivelten toimintakyky paranee, erityisesti Hyaluron 365:n voitelevan vaikutuksen vuoksi. Sopii myös ennaltaehkäisevästi kovassa rasituksessa oleville työ- tai harrastuskoirille.

Annostus

10 ml päivittäin ruokaan sekoitettuna alle 15 kg:n painoisille koirille. 15 ml päivittäin ruokaan sekoitettuna 15–30 kg:n painoisille koirille. 20 ml päivittäin ruokaan sekoitettuna 30–45 kg:n painoisille koirille. 25 ml päivittäin ruokaan sekoitettuna yli 45 kg:n painoisille koirille. Enimmäisannostusta 25 ml ei yleensä ole tarpeen ylittää.

Maksu ja toimitus

IN THE MOMENT!

Inspiraatiota @hooksofficial

Pidät ehkä myös näistä

HÖÖKS HEVOSURHEILU OY

Hagelstamintie 31
015 20 Vantaa

Sähköposti: asiakaspalvelu@hooks.fi

Puhelin: 09-231 340 40 (pvm/mpm)

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.