• 60 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €

Suosikkini

Lataa lisää tuotteita

BLACK WEEK

Milloin Black Week 2024 alkaa Hööksillä?

Black Friday 2024 on perjantaina 29. marraskuuta. Silloin saat ratsastushousut, hevosten loimet ja koirantakit erityisen edulliseen hintaan täältä. Cyber Mondayhin asti kestävän Black Week ‑kampanjan aikana voit ostaa edullisesti suosittuja merkkejämme: Horseware, Fairfield, JH Collection, Traxx, Pikeur ja Ariat. Käytä hyväksesi tilaisuus ostaa edullisesti joululahjoja tai suo itsellesi, hevosellesi tai koirallesi hieman ylellisyyttä arkeen.Valmistaudu Black Week 2024 ‑ostoksille

Hyödynnä Hööksin upeat alennukset ja erinomaiset tarjoukset ja valmistaudu Black Week -ostoksille tilaamalla uutiskirjeemme. Voit myös liittyä Hööks & Friends ‑jäseneksi. Näin varmistat, että saat tiedon alennusmyynnin alkamisesta. Jäsenenä saat Black Week ‑tarjousten lisäksi tiedon vain jäsenille tarkoitetuista upeista tarjouksista pitkin vuotta. Jäsenyys kannattaa taatusti!

Mikä on Black Friday, Black Week ja Cyber Monday?

Black Friday on saanut alkunsa USA:sta, jossa se on jo monen vuoden ajan ollut perinne ja suuri ostospäivä. Black Friday alkaa perinteisesti marraskuun neljäntenä torstaina. Monet viettävät nykyään Black Fridaytä tai Black Weekiä, ja hankkivat sen aikana edulliseen hintaan joululahjoja, kuten ratsastushousuja ja loimia hevosille. Cyber Mondaytä vietetään Black Fridayn jälkeisenä maanantaina, jolloin varsinkin verkkokaupoissa on tarjouksia tuotteista. 

Vain verkkokaupasta
Verkkokaupasta/myymälästä

    BOM!

    Webbläsaren du använder är diskad.

    Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

    Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.