Työskentele Hööksillä

Hööks Hevosurheilu on alallaan Skandinavian johtava yritys. Meillä on laaja valikoima tuotteita hevoselle, ratsastajalle ja koiralle. Meillä on laaja myymäläverkosto Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Lisäksi myymme tuotteita nettikaupassa ja postimyynnissä.

Jos olet kiinnostunut työstä jossain myymälässämme, voit ottaa yhteyttä kyseisen myymälän myymäläpäällikköön.

Yhteystiedot löydät myymälän sivulta.

Muissa henkilöstöasioissa voit ottaa yhteyttä mici.assendelft@hooks.se.

Espoo MyymäläpäällikköMyymäläpäällikkö

Myymäläpäällikön tehtävä on osa-aikainen (noin 80 %). Myymäläpäällikön asemassa sinulla on vastuu myymälästäsi. Keskittyminen myyntiin ja erinomaisen palvelun antaminen tuovat tulosta; tämä on menestyksemme avain.
Jotta myymäläsi menestyisi, sinulla on apunasi motivoituneet myyjät ja tehokkaat työkalut. Johtamis- ja kaupanalan kokemuksellasi olet tottunut työskentelemään tavoitteellisesti ja valmentamaan tiimiäsi. Näet mahdollisuuksia ongelmien sijasta. Hevoset ja ratsastus ovat intohimosi ja persoonallisuudeltasi olet eteenpäinpyrkivä ja vastuullinen.
Vastaat myymäläsi myynnistä ja tuloksesta. Järjestät myyntiaktiviteettejä ja kampanjoita. Lisäksi sinulla on vastuu henkilöstöstä, työilmapiiristä sekä työturvallisuudesta.
Luot joukkuehengen myymälääsi, sitoutumisesi inspiroi myyjiäsi ja yhdessä hoidatte myymälää ja myyntiä niin, että tavoitteet toteutuvat. Osallistut henkilökuntasi kanssa aktiivisesti myymäläsi kaikkiin päivittäisiin tehtäviin.
Tehtäväsi on johtaa, kehittää, inspiroida ja motivoida henkilökuntaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hakijalta odotetaan kokemusta myymälätyöstä ja vähintään kohtuullista ruotsinkielentaitoa. Työskentely ketjumyymälässä  katsotaan eduksi. Myymäläpäälliköllä tulee olla jonkin asteen johtamiskoulutus ja/tai kokemusta esimiesasemassa työskentelystä.
Jos tämä kuulosti unelmatyöpaikaltasi, pidä kiirettä, sillä etsimme pikaisesti uutta vetäjää mahtavalle tiimille, nykyisen siirtyessä uusiin haasteisiin.

Hakemukset 27.6.2017 mennessä osoitteeseen tyopaikat@hooks.se