Lajitteluperuste
Hinta˄˅
Lisätty˄˅

Klubi/seuravaatteet

Yhteistyössä seurojen kanssa olemme luoneet upean seuramalliston! Se koostuu viidestä toiminnallisesta vaatteesta, joiden laatu ja istuvuus täyttävät tinkimättömimmätkin vaatimukset. Kaikkiin tuotteisiin on helposti saatavilla kirjailu toiveidenne mukaisesti. Jos tarvitsette vähintään 10 kappaletta samaa tuotetta, voimme lisäksi tarjota määräalennusta vaatteesta ja kirjailusta.

Määräalennus

Nyt hinta on sinulle ja seurallenne entistäkin edullisempi, jos ostatte vähintään 10 kappaletta kutakin Club-malliston tuotetta. Tarjoamme määräalennusta myös kirjailuista (tietoa jäljempänä). 10 % alennusta, kun ostat 10–19 kpl samaa tuotetta. 15 % alennusta, kun ostat vähintään 20 kpl samaa tuotetta.

Tilaa kirjailu verkkosivustosta.

Jos haluat kirjailun tuotteeseen, jonka tilaat osoitteesta www.hooks.fi, merkitse toiveesi kassalla "Viesti asiakaspalvelulle" -kenttään. Ilmoita, mitä tuotetta toive koskee (jos olet tilannut useita tuotteita), sekä kirjailun paikka, värit, kirjasin ja muut tiedot (Lue lisää). Kirjailun hinta lisätään lopulliseen tilausvahvistukseen.

HUOM! Suuremmissa brodyyritilauksissa, otathan yhteyttä asiakaspalveluun ennen tilausta, fi.order@hooks.se tai 09-231 340 40 (pvm/mpm).

Määräalennus kirjailuista! 

10 % alennusta, kun tilaat vähintään 10 samanlaista kirjailua.
15 % alennusta, kun tilaat vähintään 20 samanlaista kirjailua.