• Nyt 90 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Kirjaudu Löydä myymälä
0
  • Nyt 90 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Ratsastaja
Ratsastaja
Hööks Academy
Hööks Academy

Suosikkini

Lataa lisää tuotteita

Nyt 90 päivän avokauppa

Art. nr 045556-21

Viilennystakki Cool on Track Back on Track®

Mariini

Art. nr: 045556-21
€23.00

Tuotetiedot

Huolehdi parhaan ystäväsi viilentämisestä ja hanki koirallesi uusi Cool on Track™-viilennystakki. Teknisen materiaalin tehokas viilentävä vaikutus perustuu veden haihtumiseen. Viilentämiseen ei tarvita kemikaaleja tai jääkaappia. Tuote viilentää koiraa haihtumisilmiön kautta, ja kestävä verkkopinta tehostaa ilmavirtausta. Takki sopii monen kokoisille koirille mahan ja kaulan säädettävän tarrakiinnityksen ansiosta. Voit myös avata takin ja käyttää sitä viilentävänä huopana. On tärkeää pitää tuote kosteana myös, kun sitä ei käytetä. Kuivuneeseen tuotteeseen voi tulla halkeamia. Kuivunutta tuotetta voi huuhdella haalealla vedellä. Viilennystakin päällä ei saa käyttää päällystakkia. Takki viilentää pinnan vähintään 6 asteeseen. Upota takki veteen tai kaada vettä takin päälle (varmista, että takki kastuu kauttaaltaan). Purista liika vesi pois ennen käyttöä. Hoito-ohje: Käytä nestemäistä pesuainetta ja pese miedossa pesuainevedessä, purista liika vesi pois. Säilytys kuivana. Puhdista tuote huolellisesti ennen pitkäaikaista säilytystä.
  • Tarrakiinnitys.
  • Pesu 30°.
  • Käsinpesu.

Hyvä tietää

Hyvä tietää

Ihmisten ja eläinten keho luovuttaa lämpöä sekä levossa että toiminnan aikana, joten tuotteita voidaan käyttää yksilöllisesti sopivalla tavalla. Suurin teho saavutetaan liikunnan aikana, jolloin kehon lämpötila nousee ja heijastuminen on voimakkaampaa. 

Tuotteet toimivat parhaiten, kun ne ovat suorassa kosketuksessa ihoon, mutta vaikutus tuntuu myös alla olevan ohuen kankaan läpi.

Käytä tuotetta aina ohjeiden mukaisesti ja ota yhteys lääkäriin, jos oireet jatkuvat. Sairauden hoidon aikana kysy neuvoa lääkäriltä, jos olet epävarma tuotteen vaikutuksesta hoitoosi. 

Älä käytä raskauden aikana / kantavalla eläimellä. 

Voit käyttää tuotetta oman harkinnan mukaan linimentin tai kipulääkevoiteen kanssa, mutta samanaikainen käyttö saattaa voimistaa vaikutusta. 

Back on Track -tuotteiden käytön aloittaminen

Tuotteet on hyvä ottaa käyttöön vähitellen, jotta keho tottuu vaikutukseen. Käytä tuotetta enintään 4 tunnin ajan 2–3 ensimmäisen päivän aikana ja pidennä käyttöä vähitellen tunti kerrallaan.

Lue lisää tästä

Cool on Track™

Cool on Track™ on kehitetty koiran viilentämiseen eri tilanteissa. Teknisen materiaalin tehokas viilentävä vaikutus perustuu veden haihtumiseen.

Maksu ja toimitus

IN THE MOMENT!

Inspiraatiota @hooksofficial

Pidät ehkä myös näistä

HÖÖKS HEVOSURHEILU OY

Hagelstamintie 31
015 20 Vantaa

Sähköposti: asiakaspalvelu@hooks.fi

Puhelin: 09-231 340 40 (pvm/mpm)

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.