• Nyt 90 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Kirjaudu Löydä myymälä
0
  • Nyt 90 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Ratsastaja
Ratsastaja
Hööks Academy
Hööks Academy

Suosikkini

Lataa lisää tuotteita

Nyt 90 päivän avokauppa

  • Koti
  • Koira
  • Koiran herkut
  • Lisäravinteet
  • Lisäravinne Working Dog Max Glucosamin + Trikem
Art. nr 053057-00-00000

Lisäravinne Working Dog Max Glucosamin + Trikem

Art. nr: 053057-00-00000
€23.90
Lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa

Tuotetiedot

Puhdasta glukosamiinisulfaattia, johon on lisätty mangaania imeytyvyyden parantamiseksi. Glukosamiinia tarvitaan nivelruston, luiden, lihasten, nivelsiteiden ja jänteiden uusiutumisessa. Valmistettu Ruotsissa. Annostus: 5 ml 10 painokiloa kohti. 450 ml/purkki.

Tänk på!

Hyvä tietää

Luonnonmukainen, erinomaisesti imeytyvä tuote on valmistettu äyriäisistä. Glukosamiinia esiintyy luonnostaan elimistössä ja sitä tarvitaan nivelruston rakennusosana. Tuotteeseen on myös lisätty mangaania, joka tukee ruston uusiutumista ja muodostumista. MaxGlucosamin+ imeytyy hyvin ruoansulatuskanavasta, sillä se on glukosamiinisulfaattimuodossa. Sulfaatti tuo mukanaan rikkiä, joka myös on välttämätön ruston muodostumisessa. Glukosamiini on elimistön oma aine, jota on mm. rustossa, jänteissä ja nivelsiteissä. Se vahvistaa treenaavien koirien jänteitä ja ehkäisee jäykkyyttä. Koiran elimistön kyky tuottaa glukosamiinia vähenee iän myötä, mikä on yksi syy sille, miksi vanhemmat koirat kärsivät nivelten jäykkyydestä. Hyvänmakuinen ja terveellinen prebioottinen hiivapohja tasapainottaa suoliston toimintaa ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä. Ei sisällä sokeria

Käyttö

Glukosamiini on eniten tutkittu ja hyväksi todettu lisäravinne nivelille, ja monet koiranomistajat ovat todenneet merkittävän parannuksen ikääntyneen koiran liikkumisessa. Nykyisin tiedetään, että glukosamiini on vain yksi monista tärkeistä rakennusaineista, ja siksi suosittelemme harkitsemaan Hyaluron 365:tä, joka on monipuolinen, nivelnesteen voitelevaa ominaisuutta tehostava ja nivelten kulumista ehkäisevä lisäravinne. MaxGlucosamin+ on kustannuksiltaan edullisempi kuin Hyaluron 365, jonka pitkäaikaiset vaikutukset ovat kokemuksemme mukaan kuitenkin paremmat. Päivittäin 5 ml 10 painokiloa kohti. Ripotellaan ruoan päälle.

Maksu ja toimitus

IN THE MOMENT!

Inspiraatiota @hooksofficial

Pidät ehkä myös näistä

HÖÖKS HEVOSURHEILU OY

Hagelstamintie 31
015 20 Vantaa

Sähköposti: asiakaspalvelu@hooks.fi

Puhelin: 09-231 340 40 (pvm/mpm)

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.