• 60 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Kirjaudu Löydä myymälä
0
  • 60 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Ratsastaja
Ratsastaja
Hööks Academy
Hööks Academy

Suosikkini

Lataa lisää tuotteita

  • Koti
  • Hevonen
  • Hoito
  • Karvan hoito
  • LTSHI Skin Wash NAF
Art. nr 820053-00-00000

LTSHI Skin Wash NAF

Art. nr: 820053-00-00000
€36.00
Lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa

Tuotetiedot

Skin Wash on täysin luonnollisista aineista koostuva laadukas tuote, joka hoitaa hevosen ihoa tehokkaasti. Love the SKIN he's in Skin Wash sisältää ainutlaatuisen ja miedon yhdistelmän yrttejä, esim. aloe veraa, jotka hoitavat vaurioitunutta ja ärtynyttä ihoa, jossa on rokahtumaa, näppylöitä, ihottumaa tai muuta ärsytystä. Kolme tuotetta yhdessä muodostavat optimaalisen ihonhoitotuotteen, jota voit käyttää haluamallasi tavalla. Voit käyttää tuotetta lämpimään pyyhepesuun klippaamisen jälkeen, syväpuhdistukseen tai virkistävään pesuun hien, rasvan ja pölyn poistamiseksi turkista tai laimentamattomana suoraan ihon ongelmakohtiin.

Hyvä tietää

Katso NAF LTSHI Skin Wash -video tästä! (ruotsinkielinen)

Tietoa NAF:stä

NAF on tällä hetkellä ehkä Ruotsin nopeimmin kasvava innovatiivinen lisäravinnebrändi. Yli 30 vuoden kokemuksellaan NAF on tällä hetkellä Iso-Britannian suurin lisäravinteiden toimittaja. NAF yhdistää parhaat luonnosta saadut aineet ja innovatiivisen tutkimuksen hevosten hyvinvoinnin edistämiseen tarkoitetuiksi edistyksellisiksi lisäravinnekoostumuksiksi. NAF:n laaja täydennysrehuvalikoima sisältää lisäravinteita kaikkien hevosten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Tiukka laadunvalvonta takaa lisäravinteiden luonnonmukaisuuden ja turvallisuuden sekä huippuratsuille että harrastehevosille.

NAF - the Perfect Combination of Nature & Science.

Mikä on NAF?

– Tee kierros NAF:n tehtaalla ja katso, miten tuotantoprosessi etenee ja mikä tekee NAF:n tuotteista ainutlaatuisia.
Katso video tästä (englanninkielinen).

OHJEET

Lämmin pyyhepesu

Erinomainen syväpuhdistukseen tai klippauksen jälkeen. Sekoita 1 korkillinen 5 litraan kuumaa vettä (Huom: ei kiehuvaan veteen). Kaste NAF-syväpuhdistuspyyhe lämpimään veteen ja kierrä turha vesi pois. Pese iho lujin pyörivin liikkein.

Kylmä pesu

Puhdistava ja raikastava pesu treenin jälkeen. Suositellaan ihon terveyden ylläpitämiseksi, erinomainen kesäisten ihoreaktioiden hoitoon. Sekoita 2 korkillista 10 litraan kylmää vettä, ja pese hevonen pesusienellä. Poista ylimääräinen vesi hikiviilalla. Anna kuivua.

Käyttö laimentamattomana

Käytä sellaisenaan ärtyneille tai paukamaisille ihoalueille. Kaada Skin Washia pesusieneen tai pyyhkeeseen ja levitä suoraan ihoon. Parhaan tuloksen saat käyttämällä pakkaukseen sisältyvää syväpuhdistuspyyhettä. Anna kuivua.

Maksu ja toimitus

IN THE MOMENT!

Inspiraatiota @hooksofficial

HÖÖKS HEVOSURHEILU OY

Hagelstamintie 31
015 20 Vantaa

Sähköposti: fi.info@hooks.se

Puhelin: 09-231 340 40 (pvm/mpm)

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.