• 60 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Kirjaudu Löydä myymälä
0
  • 60 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Ratsastaja
Ratsastaja
Hööks Academy
Hööks Academy

Suosikkini

Lataa lisää tuotteita

Art. nr 600658-10

Tallisuojat De Luxe Quick Wraps Back on Track®

Musta

Art. nr: 600658-10
€114.90

Tuotetiedot

Kaksiosaisissa tallisuojissa on vahva ja kulutusta kestävä ulkokuori sekä paksu sisäpatja, jossa Welltex®-teknologia. Anatomiseen muotoon ommeltu Royal Deluxe -malli istuu jalkaan erinomaisesti ja mukavasti. Yläosan muotoilu vähentää jänteeseen kohdistuvaa painetta ja antaa jalalle lisää liikkumisvapautta. Sisäpatjassa vahvistettu kangas, vettähylkivä osa alareunassa kaviota vasten. Quick wraps -suojia on vaivaton käyttää. Erinomainen vaihtoehto jalkojen pintelöinnille. Neljä pitävää tarraa varmistaa istuvuuden ja pitää suojat paikoillaan tallissa ja kuljetuksen aikana. Patja on kiinnitetty ulkokuoreen tarralla, mikä helpottaa pesua ja kuivatusta. Sisäpatjassa Back on Trackin Welltex®-teknologia, jonka pitkäaaltoinen infrapunasäteily vilkastuttaa verenkiertoa. Lievittää hevosen jänne-, nivel- ja nivelsidevaivoja. Tallisuojia voidaan käyttää ehkäisemään vaivoja tai palauttavasti nivelkuluman, tulehduksen, turvotuksen tai nivelturvotuksen lievitykseen.
  • Myydään pareittain.
  • Pesu 30°.

Hyvä tietää

Hyvä tietää

Ihmisten ja eläinten keho luovuttaa lämpöä sekä levossa että toiminnan aikana, joten tuotteita voidaan käyttää yksilöllisesti sopivalla tavalla. Suurin teho saavutetaan liikunnan aikana, jolloin kehon lämpötila nousee ja heijastuminen on voimakkaampaa. 

Tuotteet toimivat parhaiten, kun ne ovat suorassa kosketuksessa ihoon, mutta vaikutus tuntuu myös alla olevan ohuen kankaan läpi.

Käytä tuotetta aina ohjeiden mukaisesti ja ota yhteys lääkäriin, jos oireet jatkuvat. Sairauden hoidon aikana kysy neuvoa lääkäriltä, jos olet epävarma tuotteen vaikutuksesta hoitoosi. 

Älä käytä raskauden aikana / kantavalla eläimellä. 

Voit käyttää tuotetta oman harkinnan mukaan linimentin tai kipulääkevoiteen kanssa, mutta samanaikainen käyttö saattaa voimistaa vaikutusta. 

Back on Track -tuotteiden käytön aloittaminen

Tuotteet on hyvä ottaa käyttöön vähitellen, jotta keho tottuu vaikutukseen. Käytä tuotetta enintään 4 tunnin ajan 2–3 ensimmäisen päivän aikana ja pidennä käyttöä vähitellen tunti kerrallaan.

Lue lisää tästä

Welltex®

Welltex® on Back On Track -teknologioista ensimmäinen ja tunnetuin. Welltex®-materiaalin emissiivisyys (pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn takaisin heijastaminen) on korkeinta tasoa, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti lämmittelyyn ja palautumiseen.

Maksu ja toimitus

IN THE MOMENT!

Inspiraatiota @hooksofficial

Pidät ehkä myös näistä

HÖÖKS HEVOSURHEILU OY

Hagelstamintie 31
015 20 Vantaa

Sähköposti: asiakaspalvelu@hooks.fi

Puhelin: 09-231 340 40 (pvm/mpm)

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.