• 60 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Kirjaudu Löydä myymälä
0
  • 60 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Ratsastaja
Ratsastaja
Hööks Academy
Hööks Academy

Suosikkini

Lataa lisää tuotteita

Art. nr 330345-10

Useita värejä:

Nahkavyö Fairfield®

Musta

Art. nr: 330345-10
€94.90

Tuotetiedot

Muotoiltu, jotta se istuisi hyvin ja pitäisi satulan oikeassa asennossa. Tuplaresori kummassakin päässä. Hopeanväriset soljet.
  • Ruostumattomat rullasoljet.

Hyvä tietää

Pidä hyvää huolta ratsastusvarusteistasi, niin ne pysyvät hyvinä ja mukavampina käyttää niin sinulle kuin hevosellesikin. Ota tavaksesi huoltaa varusteet jokaisen ratsastus- tai ajokerran jälkeen. Kun puhdistuksesta tulee tapa, ei siihen kuulu paljoa aikaa. Kaikki nahkavarusteet, satula, suitset, riimut, suojat, ratsastussaappaat ja –kengät, tulee aina puhdistaa liasta käytön jälkeen kevyesti kostutetulla sienellä, jossa on hieman satulasaippuaa. Tarvittaessa voit silloin tällöin tarpeen vaatiessa rasvata tai öljytä varusteet; se suojaa ja hoitaa nahkaa. Käytä satulan päällä mielellään satulansuojusta, joka pitää satulan puhtaana pölyltä. Kaikki nahkavarusteet tulee säilyttää kuivassa, mutta ei liian kuumassa paikassa. Älä koskaan kuivata kosteaa nahkavarustetta patterin päällä, sillä silloin nahka kuivuu ja saattaa halkeilla.

Balsami
Sisältää öljyjä ja vahoja. Pehmentää nahkaa ja muodostaa siihen lievästi vettähylkivän pinnan. Voitele nahkaa saippuapesun jälkeen.

Öljy
Suojaa vettä, kosteutta, hometta ja suolaa/suolaraitoja (hikeä) vastaan. Pitää nahan pehmeänä ja notkeana ja ehkäisee repeytymistä. Sisältää mineraaliöljyjä sekä eläin- ja kasviperäisiä rasvoja. Sopii kuivuneelle nahalle. Saumoihin ei pidä levittää liikaa öljyä, sillä se muodostaa tiiviin pinnan, joka ei läpäise ilmaa. Näin saumat voivat ajan myötä mureta ja aueta. Tämä sääntö koskee periaatteessa kaikkia nahkarasvoja.

Glyseriinisaippua
Myös glyseriini hoitaa ja pehmentää nahkaa ja soveltuu lisäksi vaalealle nahalle. Glyseriini “kiillottaa” ja on siten hyvä valinta, kun nahkaan halutaan kiiltoa.

Lanoliinisaippua
Lanoliini hoitaa ja pehmentää nahkaa. Käytä saippuan kanssa kohtuullisesti vettä.

Maksu ja toimitus

IN THE MOMENT!

Inspiraatiota @hooksofficial

Pidät ehkä myös näistä

HÖÖKS HEVOSURHEILU OY

Hagelstamintie 31
015 20 Vantaa

Sähköposti: asiakaspalvelu@hooks.fi

Puhelin: 09-231 340 40 (pvm/mpm)

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.