• 60 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Kirjaudu Löydä myymälä
0
  • 60 päivän avokauppa
  • Turvallista kauppaa
  • Pienin toimitettava tilaus on 20 €
Ratsastaja
Ratsastaja
Hööks Academy
Hööks Academy

Suosikkini

Lataa lisää tuotteita

Art. nr 600642-10

Verkkoloimi DeLuxe Back on Track®

Musta

Art. nr: 600642-10
€259.90

Tuotetiedot

Erinomaisessa hengittävässä kesäloimessa on ohuen keraamisen kankaan päällä vahva ja ilmava verkkomateriaali. Voidaan käyttää sekä alusloimena että kuljetus- ja hikiloimena tai talliloimena lämpiminä vuodenaikoina. Alusloimeksi sopivaa lointa voidaan käyttää koko vuoden ajan. Loimi sopii hyvin ennen treeniä tai kilpailua lihasten lämmittämiseen ja treenin tai kilpailun jälkeen lihasten palauttamiseen. Kokopeittävää loimea käyttämällä saadaan Back on Track® -vaikutus niin lapa-, selkä-, ristiselkä- kuin reisilihaksiin. Verkkoloimen sisäpuolen polypropyleenikankaaseen on sulautettu keraamisia hiukkasia. Ulkopuoli on ohutta ja hengittävää verkkoa. Verkkoloimessa on polyesterivahvike kaula-aukossa ja teddyvuoraus sään kohdalla.
  • Kaksi etusolkea.
  • Renkaat kaulakappaleen kiinnitystä varten.
  • Häntäremmi.
  • Häntäsuoja.
  • Pesu 30°.

Hyvä tietää

Hyvä tietää

Ihmisten ja eläinten keho luovuttaa lämpöä sekä levossa että toiminnan aikana, joten tuotteita voidaan käyttää yksilöllisesti sopivalla tavalla. Suurin teho saavutetaan liikunnan aikana, jolloin kehon lämpötila nousee ja heijastuminen on voimakkaampaa. 

Tuotteet toimivat parhaiten, kun ne ovat suorassa kosketuksessa ihoon, mutta vaikutus tuntuu myös alla olevan ohuen kankaan läpi.

Käytä tuotetta aina ohjeiden mukaisesti ja ota yhteys lääkäriin, jos oireet jatkuvat. Sairauden hoidon aikana kysy neuvoa lääkäriltä, jos olet epävarma tuotteen vaikutuksesta hoitoosi. 

Älä käytä raskauden aikana / kantavalla eläimellä. 

Voit käyttää tuotetta oman harkinnan mukaan linimentin tai kipulääkevoiteen kanssa, mutta samanaikainen käyttö saattaa voimistaa vaikutusta. 

Back on Track -tuotteiden käytön aloittaminen

Tuotteet on hyvä ottaa käyttöön vähitellen, jotta keho tottuu vaikutukseen. Käytä tuotetta enintään 4 tunnin ajan 2–3 ensimmäisen päivän aikana ja pidennä käyttöä vähitellen tunti kerrallaan.

Lue lisää tästä

Welltex®

Welltex® on Back On Track -teknologioista ensimmäinen ja tunnetuin. Welltex®-materiaalin emissiivisyys (pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn takaisin heijastaminen) on korkeinta tasoa, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti lämmittelyyn ja palautumiseen.

Maksu ja toimitus

IN THE MOMENT!

Inspiraatiota @hooksofficial

Pidät ehkä myös näistä

HÖÖKS HEVOSURHEILU OY

Hagelstamintie 31
015 20 Vantaa

Sähköposti: asiakaspalvelu@hooks.fi

Puhelin: 09-231 340 40 (pvm/mpm)

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.